“Micul aeromodelist” – concurs cu premii pentru cei mici

Institutul National de Cercetare-Dezvoltare pentru Fizica Laserilor, plasmei şi Radiaţiei, alături de Institutul de Fizică Atomică şi Universitatea din Bucuresti, organizează în cadrul evenimentului „Noaptea Cercetatorilor 2013” din 27 septembrie din Bucureşti, un concurs dedicat copiilor cu vârsta de până la 10 ani din Bucuresti.

Participarea presupune înscrierea micilor participanţi la standurile disponibile în cadrul evenimentului Noaptea Cercetătorilor, din Bucuresti, prin extragerea unuia din cele 25 de bilete disponibile pentru una din cele doua sesiuni. Prima sesiune va avea loc începând cu 16:30, iar cea de-a doua de la ora 18:30. Micii participanţi vor avea la dispoziţie 20 de minute pentru a confecţiona un avion de hârtie. Premiile se vor oferi pe două categorii: pentru cel mai frumos avion respectiv pentru cel mai performant avion.

Cel mai frumos avion va fi desemnat în funcţie de voturile publicului, până la ora 17:15, iar în caz de egalitate câştigătorul va fi desemnat prin tragere la sorţi.

Pentru categoria cel mai performant avion, se va măsura distanţa parcursă de avion la o aruncare, micii participanţi vor avea la dispoziţie trei încercări, se va la în considerare ce mai bunădintre ele, cu condiţia să depăşească distanţa minimă (se va stabili în funcţie de condiţiile meteo); în caz de egalitate, câştigătorul va fi ales prin tragere la sorţi.

Premiile vor consta în produse educaţionale adecvate vârstei, valoarea totală a acestora fiind de 1000 de lei. De asemenea, toţi participanţii vor primi diplome şi premii de participare.

Materialele necesare confecţionarii avionaelor şi alte produse logisitice necesare jurizării vor fi asigurate de organizatori.

Mai multe detalii se pot afla la adresa noapteacercetatorilor2013@gmail.com

Citiți regulamentul complet aici.

 

Find more like this: Concursuri, Noutăţi


Comments are closed.