Cel mai numeros grup

Regulament de participare

 

NOU ! Termenul de înscriere s-a prelungit până pe 23 septembrie. 

1. Organizatori

Concursul este organizat de Institutul National de Cercetare-Dezvoltare pentru Fizica Laserilor, Plasmei si Radiației, Institutul de Fizica Atomica si Universitatea București – Facultatea de Fizica, in cadrul evenimentului „Noaptea Cercetătorilor 2013”. 2.

2. Participanţi

Poate participa orice unitate de invatamant prin grupuri organizate de elevi, din ciclul primar, gimnazial sau liceal, reprezentarea făcându-se de către profesorul (profesorii) coordonatori. Fiecare grup va contine intre 10 – 35 elevi si va fi insotit de un profesor coordonator. Participarea unei scoli se determina prin cumularea numarului total de participanti la eveniment.

3. Tema de concurs

Concursul are ca scop premierea scolilor cu cea mai numeroasa participare la manifestările ce se vor în desfășura in cadrul evenimentului „Noaptea Cercetătorilor 2013”, pe platforma de fizică de la Măgurele, in intervalul orar 10.00 – 20.00.

4. Cum mă înscriu?

Înscrierile se vor realiza pe site-ul http://noapteacercetatorilor.uaic.ro, la sosire pe platforma Măgurele sau la adresa de e-mail noapteacercetatorilor2013@gmail.com. Pentru inscriere este necesara completarea unui tabel, care va fi furnizat de organizatori, si care va contine componența grupului si va fi semnat de fiecare dintre membrii acestuia.
Nota:Duplicarea numelor elevilor in vederea maririi artificiale a numarului de participanti atrage dupa sine descalificarea scolii.

5. Calendarul concursului

 Înscrieri: 16.09.2013 – 26.09.2013
 Jurizarea participării: 30.09.2013
 Publicarea pe site-ul http://noapteacercetatorilor.uaic.ro a numelor câștigătorilor: 1.10.2013
 Premierea scolilor castigatoare se va realiza pe 4 octombrie 2013, pe Platforma de fizica de la Magurele. In cazul in care, din motive anuntate in prealabil, reprezentatii acestora nu pot participa, premiile vor fi transmise prin posta.

6. Jurizare

Participarea va fi analizată de o comisie de evaluare constituită din reprezentanţi ai organizatorilor.

7. Premii

 Toți profesorii coordonatori vor primi diplome de participare la manifestare
 Toti elevii partiicpanti vor primi drept premii produse educaționale.
 Primele doua clasate scoli cu cea mai numeroasa participare vor primi premii constând in truse de fizică de laborator.
 Valoarea totală a premiilor este de aproximativ 8000 lei.

8. Alte precizări

Nerespectarea uneia din condiţiile sus menţionate atrage după sine descalificarea din concurs.
Înscrierea in concurs implica acceptarea integrala de către participanți a condiţiilor prezentului regulament.

Pentru orice întrebări cu privire la regulamentul concursului trimiteţi un mesaj la adresa noapteacercetatorilor2013@gmail.com.